Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Nováčkem ve městě hříchů bude Joseph Gordon-Levitt

V říjnu letošního roku zamíří do kin druhé pokračování kultovního snímku Franka Millera a Roberta Rodrigueze Sin City s názvem Sin City: A Dame to Kill For.

Scénář vychází ze dvou Millerových příběhů, ale je obohacený o nové příběhy. Herecké obsazení je samozřejmě opět nadupané a řada z uvedených herců si své role zopakuje z prvního dílu – Mickey Rourke (Marv), Rosario Dawsonová (Gail), Jamie Kingová (Goldie/Wendy), Jessica Albová (Nancy), ale objeví se i nováčci – Dennis Haysbert (Manute), Jamie Chungová (Miho) a zatím posledním příchozím je Joseph Gordon-Levitt.

A právě z Josepha mají Robert Rodriguez a Frank Miller ohromnou radost, přestože byla jeho role Johnnyho původně nabídnuta Johnnymu Deppovi. Postava Johnnyho je úplně nová a jde o namyšleného gamblera, který skrývá temnější úkol – zničit svého největšího špinavého nepřítele nejlepší hrou v životě.

Rodriguez a Miller navíc uvedli, že další jména nových tváří pracujících na jejich novince budou přibývat…

Zdroj: Empire

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 + 9 =

Starší příspěvky:
Babycall

Norsko/Švédsko/Německo, 2011 Originální název: Babycall Režie: Pål Sletaune Žánr: Thriller, horor Stopáž: 96 min. Premiéra v ČR: 10. 1. 2013...

Zavřít