Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Warner Bros. začalo natáčet Sedmého syna

19. března 2012 oficiálně začalo natáčení nové fantasy podívané od studia Warner Bros. a Legendary Pictures pod názvem Seventh Son. Režisérský post nakonec získal Sergei Bodrov.

V dobách dávno minulých je svět na pokraji války mezi nadpřirozenými silami a lidstvem. Mistr Gregory je rytířem, kterému se podařilo zajmout mocnou čarodějnici Malkinu. Nyní se jí však podařilo uniknout a baží po pomstě. Shromažďuje své přívržence a chystá světu ukázat svůj hněv. Jediný, kdo jí stojí v cestě, je mistr Gregory.

Gregory tak čelí zlu, o kterém věděl, že se jednoho dne vrátí. Musí tak do příštího úplňku udělat něco, co trvá roky – vycvičit nového učedníka, aby bojoval s černou magií. Jedinou lidskou nadějí je sedmý syn sedmého syna a jeho jméno je Tom Ward.

V hlavních rolích se představí Jeff Bridges, Julianne Mooreová, Ben Barnes, Alicia Vikanderová, Antje Traueová, Olivia Williamsová a Kit Harington.

Zdroj: Warner Bros. přes Comingsoon

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. První fotografie ze Sedmého syna | FilmFan.cz - [...] | Žádné komentáře Na Internetu se objevily první fotografie z natáčení fantasy podívané Seventh Son režiséra Sergeie Bodrova podle…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × one =

Starší příspěvky:
Twilight sága: Rozbřesk – 2. část – teaser trailer

Bella prodila zdravou holčičku a stala se upírkou. Spokojený věčný život s milovanou rodinu jí však naruší obrovské nebezpečí... Volturiovi...

Zavřít