Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Začalo natáčení Šmoulů 2

Studia Columbia Pictures a Sony Pictures Animation oznámila, že začalo natáčení komedie Šmoulové 2, která bude kombinovat počítačovou animaci s hraným filmem. Snímek bude opět v 3D a modří skřítkové tentokrát zamíří do Evropy.

Na režisérské křeslo se vrátí Raja Gosnell a své role si zopakují i Neil Patrick Harris, Jayma Maysová, Sofia Vergaraová a Hank Azaria. Novou tváří bude Brendan Gleeson jako nevlastní otec hlavního hrdiny Patricka Winslowa. Hlasy Šmoulům v originále opět propůjčí Katy Perry, Jonathan Winters, Alan Cumming, Fred Armisen, Geroge Lopez a Anton Yelchin. Nově příchozími jsou Christina Riciová a J. B. Smoove, kteří propůjčí hlasy dvěma novým falešným šmoulům.

Autory scénáře jsou J. David Stem, David N. Weiss, Karey Kirkpatrick, Jay Scherick a David Ronn. Premiéra je v plánu na červenec 2013.

Zápletka je pak následující: Gargamel stvoří dvojici zlomyslných bytostí, které vypadají jako Šmoulové. Gargamel si od nich slibuje, že konečně získá, co chce. Ovšem chyba lávky. Svou vytouženou kouzelnou šmoulí esenci může získat jen od opravdových šmoulů, nikoli falešných. Navíc se dozví, že Šmoulinka je jediná, kdo zná zaklínadlo, které může jeho nepravé Šmouly změnit na pravé. Gargamel proto Šmoulinku unese a odveze ji do Paříže, kde kdysi získal obdiv milionu lidí jako největší kozelník. Takže je na Taťkovi Šmoulovi, Neškovi, Mrzoutovi a Fešákovi, aby se vydali opět do našeho světa, vyhledali pomoc přátel Patricka a Grace a Šmoulinku zachránili.

Zdroj: Columbia Pictures přes ComingSoon

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nový obrázek ze Šmoulů 2 | FilmFan.cz - [...] Šmoulů 2 Autor Miňonka on 21 Zář 2012 , Zprávy ze světa filmu | Žádné komentářeSnímek The Smurfs 2…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twenty − 10 =

Starší příspěvky:
Hick – trailer

Luli je dospívající dívka z malého města, která uteče do Las Vegas a opustí rodiče - alkoholiky. Luli však není...

Zavřít