Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Avengers nahrabali tolik, že Marvel plánuje velké projekty

O plánech studia Marvel jsme již napsali mnoho článků. Neunikl nám ani obrovský kasovní úspěch jejich nejnovějšího trháku The Avengers. A právě o tomto úspěchu a o tom, co pro Marvel znamená hovořila stanice CNBC s generálním ředitelem a předsedou studia Disney Bobem Igerem.

„The Avengers nejsou jen filmem,“ uvedl Iger. „Z našeho pohledu je to licence, originál našeho studia. Zcela určitě filmu pomohly úspěchy Iron Manů, Thora i Kapitána Ameriky. Díky Avengers máme šanci natočit Thora 2, Captaina Americu 2 a Iron Mana 3 a samozřejmě i další Avengers. Tenhle nesmírně úspěšný film nám přinese další filmy.“

V květnu 2014 má Marvel v plánu premiéru zatím nepojmenovaného snímku. A zatím nepronikla do světa žádá informace o tom, zda půjde o snímek s některým novým hrdinou Marvelu nebo o pokračování nějakého stávajícího počinu.

„Díky tomuhle zábavnému filmu natočenému úžasnou plejádou filmařů máme možnost natočit něco ještě většího… navíc by tento efekt mohl být dlouhodobý, což je pro nás naprosto úžasné,“ uvedl záhadně Iger. Takže si teď vyberte, co nás tedy čeká. Podle všeho to ale bude ještě nabušenější než cokoli, co jsme mohli vidět do této chvíle.

Zdroj: CNBC přes ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

15 − 5 =

Starší příspěvky:
End of Watch – trailer

S pomocí kamerových záběrů samotných policistů se podíváme do nejnebezpečnějších koutů města. Seznámíme se s policisty, kteří tu každý den...

Zavřít