Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Vznikají čeští Všiváci

Před několika málo dny začalo natáčení nového českého filmu s názvem Všiváci. Jedná se o vztahovou tragikomedii v režii Romana Kašparovského.

Hlavními hrdiny příběhu jsou členové rodiny Rohanů. Mikuláš je úspěšný neurochirug, který své problémy řeší alkoholem a milostými avantýrami, zatímco jeho bratr Richard byl jako voják na misi v Afgánistánu a nedokáže se vylízat se svých dluhů. Za komplikovaným vztahem obou bratrů navíc stojí události z dětsví, které je rozdělily a ovlivňují i jejich současnost.

Zajímavostí je, že se část snímku bude odehrávat v Afgánistánu a že na bojových scénách bude s filmaři spolupracovat armáda s profesionální bojovu technikou. Záštitu nad snímkem proto převzal ministr obrany Alexandr Vondra.

V hlavních rolích se představí Jiří Langmajer, Ondřej Vetchý a Ondřej Malý. O hudební stránku filmu se postará Jan P. Muchow. Premiéra je v plánu na konec ledna 2013.

Zdroj: ČFN

Foto: Bontonfilm

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 + fifteen =

Starší příspěvky:
Karlovy Vary sází na regionální snímky

Letošní Mezinárodní Filmový Festival Karlovy Vary začíná 29. června 2012. 47. ročník však letos trošku zapomene na americkou produkci a...

Zavřít