Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Paramount Pictures slaví 100 let

Film jako takový existuje neuvěřitelných 117 let. Po tuto dobu vznikají filmy po celém světě a prošly neuvěřitelnou změnou. Jedním z těch, kdo u vzniku řady snímků stál je filmové studio Paramount Pictures, které slaví neuvěřitelných 100 let! U této příležitosti spolu s časopisem Vanity Fair oslovilo hollywoodské celebrity (které měly se studiem v minulosti co do činění), zda by se nevyfotily na výroční plakát.

Výsledkem je fotografie čítající 116 výzmaných hollywoodských jmen a prostý název The Paramount Picture. Kdo by chtěl, může si zkusit jednotlivé tváře rozeznat a zahrát si malý kvíz, zda všechny vyfocené celebrity pozná. Výsledek si pak může zkontrolovat zde.

Dodám jen, že fotografie vyšla v červencovém čísle časopisu, který je právě na stáncích. Pokud máte novinový stánek se zahraničním tiskem, nebo si chcete objednat výtisk přes internet, neváhejte.

Zdroj: CB

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

six + 14 =

Starší příspěvky:
Sněhurka (Mirror Mirror)

USA, 2012, režie: Tarsem Singh Žánr: Komedie, rodinný, pohádka, dobrodružný Stopáž:  106 min. Hrají: Sean Bean, Julia Roberts, Lily Collins,...

Zavřít