Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Taken 2 – trailer

V hlavní roli penzionovaného agenta CIA Bryana Millse se opět objeví Liam Neeson a jeho protivníky budou opět albánští nepřátelé. Bryan jim překazil únos své dcery Kim a jednoho po druhém se pěkně zbavil. Otec jednoho z únosců však přísahá pomstu a Bryana i s manželkou unese na jejich rodinné dovolené v Istanbulu a drží je jako rukojmí. Bryanovi se však podaří přesvědšit Kim, aby jim pomohla utéci a s pomocí svých schopností se snaží dostat rodinu do bezpečí a opět systematicky ničit jednoho únosce za druhým.

Režie: Olivier Megaton

Žánr: Akční, thriller

Premiéra: 5. 10. 2012 (USA), ? (ČR)

Hrají: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Rade Sherbedgia, Luke Grimes

 

Plot Summary: Liam Neeson returns as Bryan Mills, the retired CIA agent with a particular set of skills who stopped at nothing to save his daughter Kim from Albanian kidnappers. When the father of one of the kidnappers swears revenge and takes Bryan and his wife hostage during their family vacation in Istanbul, Bryan enlists Kim to help them escape, and uses the same advanced level of special forces tactics to get his family to safety and systematically take out the kidnappers one by one.

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nine + one =

Starší příspěvky:
Need for Speed přijedou v roce 2014

Studio DreamWorks opět zveřejnilo několik informací ohledně jejich plánované adaptace hry Need for Speed. Režie se ujme Scott Waugh a...

Zavřít