Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Pacific Rim představuje roboty

Ani Guillermo del Toro nezůstal pozadu a i on zveřejnil u příležitosti Comic-Conu první oficiální plakát ke své nové akční sc-fi podívané Pacific Rim, která zamíří do kin v létě příštího roku.

V hlavncíh rolích se předsaví Charlie Hunnam, Rinko Kikuchiová, Idris Elba, Max Martini, Rob Kazinsky, Clifton Collins Jr. a Diego Klattenhoff.

Zápletka je pak následující:

Spousty příšerných bytostí známých jako Kaiju začaly vystupovat z moře a zahájily válku, která může stát miliony životů a zničit lidskost na dlouhá léta. Pro boj s Kaiju byla vyvinuta speciální zbraň – obrovští roboti známí jako Jaegers. Roboti jsou ovládáni dvěma piloty současně a mozky obou pilotů jsou uzavřeny v nervovém mostě. Ovšem Jaegers se zdají v boji proti Kaiju téměř bezbranní. Lidstvo se ocitá na pokraji porážky a tak se obrací na nepravděpodobné hrdiny – bývalého pilota a nevycvičeného nováčka, aby řídili legendárního a zdánlivě zastaralého Jeagera. Pouze oni jsou poslední nadějí lidstva před hrozící apokalypsou.

Zdroj: Warner Bros.

 

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twenty + two =

Starší příspěvky:
Christopher Nolan o inspiraci k poslednímu Batmanovi

Server ComingSoon měl možnost hovořit s režisérem Chistopherem Nolanem a jeho bratrem scénáristou Jonathanem o scénáři a natáčení posledního dílu...

Zavřít