Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Hladové hry budou 4 ne 3

Studio Lionsgate slavilo úspěch s prvním dílem The Hunger Games (Hunger Games: Aréna smrti). Původní knižní předloha je trilogie, takže i filmů bude víc než jeden. Po několika dohadováních tak studio muselo s pravdou ven ohledně počtu pokračování. Nikoho asi nepřekvapí, že se zachová stejně jako řada kolegů a poslední díl The Hunger Games: Mockingjay (Hunger Games: Síla vzdoru) rozdělí na 2 díly. Bylo tomu tak u posledního Harryho Pottera, Twilight ságy, tak proč ne tady, že? Diváci si řeci rádi zaplatí 2x.

Natáčení druhého dílu The Hunger Games: Catching Fire (Hunger Games: Vražedná pomsta) se právě natáčí a premiéra je v plánu na listopad 2013. V hlavních rolích se opět představí Jennifer Lawrenceová, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Elizabeth Banksová, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones a Woody Harrelson. Nováčky mezi hereckým obsazením jsou Jena Malone a Philip Seymour Hoffman. Režíruje Francis Lawrence, ovšem zda se ujme i třetího dílu, zatím prozrazeno nebylo.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

ten + five =

Starší příspěvky:
Další obrázky z Pacific Rim

Studio Warner Bros. zveřejnilo další dva obrázky z chystaného snímku Pacific Rim. Všichni si na nich mohou prohlédnout ústřední dvojici...

Zavřít