Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Začalo natáčení The Hunger Games: Catching Fire

Studio Lionsgate oficiálně oznámilo, že začalo natáčení druhého dílu snímku The Hunger Games. Film nese stejně jako jeho knižní předloha název The Hunger Games: Catching Fire. Natáčení bude probíhat v okolí Atlanty a poté se přesune na Hawai.

V hlavních rolích se představí Jennifer Lawrenceová, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banksová, Lenny Kravitz, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright,  Stanley Tucci a Donald Sutherland. Premiéra je v plánu na 22. listopadu 2013.

Zápletka je pak následující: Katniss Everdeenová se vrátila ve zdraví domů poté, co vyhrála 74. hladové hry spolu s kolegou Peetem Mellarkem. Vítězství znamená jediné, musí opustit domov i rodinu a vydat se na „Turné vítězů“ po jednotlivých oblastech země. Během cesty Katniss cítí, že doutnají nepokoje, ale že Kapitol stále ještě drží vládu pevně v rukou a připravuje se na další ročník Hladových her – soutěž, která změní zemi Panem jednou pro vždy.

Režie se ujme Francis Lawrence podle scénáře Simona Beaufoye.

Zdroj: Lionsgate

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

15 + 19 =

Starší příspěvky:
A Late Quartet – trailer

Proslulý smyčcový kvartet obdrží život měnící diagnózu a budoucnost skupiny rázem visí na vlásku. Jejich dlouholeté přátelství rázem ohrozí potlačované...

Zavřít