Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Bankovní loupež s bombou kolem krku

Mythology Entertainment a Anyway Entertainment oznámili, že hodlají natočit film s názvem Collar Bomb Heist založený na pravdivém tragickém příběhu rozvozce pizzy Briana Wellse, který byl donucen vykrást banku bombou umístěnou kolem krku. Scénář bude vycházet z knihy popisující tuto pravdivou událost od Jerryho Clarka a Eda Palattella Pizza Bomber: The Untold Story of Most Shocking Bank Robbery.

Popis knihy uvádí toto: „28. srpna 2003 došlo na předměstí Erie v Pennsylvanii k vyloupení banky. Zlodějem byl rozvozce pizzy Brian Wells, který měl časovanou bombu kolem krku. Uvedl, že ho skupina mužů obtěžovala a donutila ho provést loupež s tím, že poté, co jim doručí peníze, dostane klíč k zneškodnení bomby. Šlo o jeden z nejotřesnějších schémat banovních loupeží, FBI ho označila jako COLLARBOMB, Major Case #203.

Ale nešlo to podle plánu. Wells byl krátce po loupeži dopaden policií a nedostal šanci na přežití. Následné vyšetřování však ukázalo, že Wells nebyl úplně nevinnou obětí, že byl do zločinu zapleten.

Jerry Clark – vedoucí agent FBI, který vše rozluštil a investigativní novinář Ed Palattella, který sledoval vše od samého začátku, vyprváví úplně poprvé kompletní příběh zevnitř.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

11 − 6 =

Starší příspěvky:
Duchové možná konečně promluví

Dlouho připravovaný snímek Ouija vycházející ze stejnojmenné hry společnosti Hasbro byl původně plánovaný jako výpravná dobrodružná podívaná s velmi bohatým...

Zavřít