Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Připravuje se Mission Impossible 5

Tom CruiseAčkoli to již někomu může vadit, filmaři se prostě rádi vracejí k tomu, co je úspěšné, co zajistí hvězdu, jež milují davy a přinese to do kasičky tučné zisky. Proto neoznamujeme nic nového, je tu Mission Impossible 5.

Čtvrtý díl této akční (za vlasy přitažené) série zavedl Toma Cruise alias agenta Ethana Hunta a štáb kolem něj i do naší matičky Prahy. V současné době však celý tým připravuje páté pokračování.

„Právě pracujeme na různých obrázcích,“ uvedl doslova Tom. „Samozřejmě v konceptu. Miluji cestování s ohledem na podporu různých filmů, protože poznávám různá místa a vždy se jdu po daném městě projít. Koukám se na architekturu, podchody… a vymýšlím různé sekvence.“

Fanoušky Ethana Hunta navíc jistě potěší i fakt, že nepůjde o poslední díl. Jak se nechal Tom slyšet, bude tuto roli hrát tak dlouho, dokud ji fanoušci budou chtít. A proč by také ne, hraní Ethana je pro Toma výzvou a zábavou.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × 2 =

Starší příspěvky:
Lucasfilm koupila Walt Disney Company!!! Epizoda 7 bude v roce 2015!

Ačkoli je to neuvěřitelné, George Lucas prodal svou společnost Lucasfilm LTD. korporaci Walt Disney Company, která pojala již takové společnosti...

Zavřít