Pages Navigation Menu

Filmové novinky

DreamWorks rozsvítí světlo mezi oceány

Studio DreamWorks má v plánu natočit adaptaci knihy M. L. Stedmanové s názvem The Light Between Oceans. Kniha vyšla v Americe na začátku letošního roku a zápletka je následující:

Po čtyřech letech plných hrůzy na Západní frontě se Tom Sherbourne vrací do Austrálie a začne pracovat jako strážce majáku na ostrově Janus Rock. Ostrov je od pevniny vzdálený asi půl dne plavby a zásobovací loď sem jezdí lednou za sezónu. Tom sem však nepřijíždí sám, doprovází ho jeho milující, mladá a nebojácná manželka Isabel. O několik let později, kdy Isabel prodělala 2 potraty a porodila mrtvé dítě slyší nešťastná žena ve větru dětský pláč. Loď vyvrhla na břeh mrtvého muže a žijící dítě.

Tom chce upozornit na všechno úřady, ale Isabel trvá na tom, že dítě je dar od Boha a navzdory Tomovu názoru prohlásí holčičku za svou a pojmenují ji Lucy. Když jsou dceři dva, vrátí se Tom a Isabel na břeh a uvědomí si, že na světě jsou kromě nich i další lidé a že jejich volba jednoho z nich naprosto zničila…

Zdroj: Variety

Související články:

1 komentář

  1. CTRL+C.CTRL+V, tak se dnes píší texty. Maximálně překoktat anglický text do češtiny. Světlo mezi oceány totiž napsala autorka – M.L.Stedman je žena!
    Zase takovou práci ověřit pár údajů by to nedalo.

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × two =

Starší příspěvky:
Vzhůru na nový Divoký západ

Scénárista Ryan Engle byl najat, aby se ujal scénáře vycházejícího z komiksové knihy Jimmyho Palmiottiho a Phila Nota s názvem...

Zavřít