Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

SinCityZenskaProKterouUSA, 2014

Originální název: Sin City: A Dame to Kill For

Režie: Robert Rodriguez

Žánr: Akční

Stopáž: 103 min.

Premiéra v ČR: 4. 9. 2014

Hrají: Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Bruce Willis, Josh Brolin, Jamie Chung

Zápletka: Je další horká noc. Bezvětrná a vyprahlá . Dwight (Josh Brolin) hloubá, na kolik způsobů to v životě zvoral, a co by dal za to, kdyby dostal šanci začít znova s čistým štítem. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava (Eva Green) a požádá ho, aby jí ochránil před násilnickým manželem. Dwight však netuší, že Ava má úplně jiné úmysly.

Marv (Mickey Rourke) se probudí na dálnici, obklopen několika mrtvými těly, a ani za nic si nemůže vzpomenout, kde se tam vzal.

Sebevědomý gambler Johnny (Joseph Gordon-Levitt) chce v pokeru porazit největšího padoucha ve městě, senátora Roarka. Zahrává si ale s nebezpečným mužem a události se vymknou kontrole.

Striptérka Nancy (Jessica Alba) se jen těžce vyrovnává se smrtí Johna Hartigana (Bruce Willis) a je odhodlaná pomstít ho za každou cenu.

V pokračování kultovního snímku Sin City se v několika propojených povídkách vracíme do Města hříchu plného gaunerů, svůdných tanečnic, zkorumpovaných policistů, ozbrojených prostitutek a zlomených srdcí. Tentokrát i ve 3D.

Zdroj: A Company

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

six + nine =

Starší příspěvky:
Radio Alice

Itálie/Franice, 2004 Originální název: Lavorare con lentezza Režie: Guido Chiesa Žánr: Drama Stopáž: 111 min. Premiéra v ČR: 4. 9. 2014...

Zavřít