Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Ujme se Ron Howard sirotka jménem Nikdo?

Již několik filmařských týmů se pokoušelo převést na stříbrné plátno knihu The Graveyard Book od Neila Gaimana. Ale nikomu se to zatím nepodařilo. Teď všem fanouškům svitla nová naděje v podobě režiséra Rona Howarda, který by se měl ujmout režie.

Samozřejmě se okamžitě objevily pochyby, zda je Howard na něco takového ten pravý. Ale kvalitní režisér to rozhodně je a pro mne i jistou zárukou, že se na to bude dát dívat. Na druhou stranu, proč stahovat kalhoty, když je brod ještě daleko. Předešlí dva režiséři projekt vzdali a Howard nemusí být výjimkou.

Takže zbývá jen představit hrdinu, který by se měl zhmotnit z knižních stránek. Jmenuje se Nobody (zkráceně Bod) Owens a je to sirotek, kterého vychovávají duchové pan a paní Owensovi na hřbitově, zatímco se ho snaží najít  sériový vrah Jack.

Pokud vám ta zápletka něco připomíná, tak máte pravdu. Jedná se o strašidelnější příběh Knihy džunglí, ovšem tenhle je napínavější, hrůzostrašnější a fantastičtější. Navíc se čtenářům líbí a i díky nim si její autor došel hned pro několik cen za nejlepší dětskou knihu roku jak v Británii, tak i v Americe.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

19 − 8 =

Starší příspěvky:
Dwayne Johnson má v plánu oživit medvíka

Dwayne Johnson spojil síly s producentem Beauem Flynnem, aby společně pomohli vzniknout nové rodinné dobrodružné podívané. Projekt zatím nese název...

Zavřít