Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Ron Howard osvětlí Pravdu o případu Harryho Queberta

PravdaOpripaduHarryhoQuebertaRežisér Ron Howard  se zdá se našel svůj příští projekt. Studio Warner Bros. připravuje filmovou adaptaci knihy Joëla Dickera s názvem Pravda o případu Harryho Queberta. Zde je oficiální anotace:

Když je na zahradě slavného amerického spisovatele Harryho Queberta objevena mrtvola patnáctileté dívky, vypuknou mediální jatka a skandál největšího kalibru. Jediný, kdo zůstane obviněnému stát po boku, je jeho žák, nadaný autor Marcus Goldman, který zrovna trpí spisovatelským blokem. V případu však několik drobností nehraje a Marcus se rozhodne, že záhadné vraždě přijde na kloub a možná přitom napíše i kýženou knihu… Detektivní román s thrillerovými prvky zdařile popisuje současnou americkou realitu: maloměstskou úzkoprsost, mediální hyenismus, posedlost celebritami, skandály a násilím; především však předkládá fantastickou čtenářskou jízdu s mnoha nečekanými zvraty.

Kromě režie se Howard ujme i produkce snímku spolu s Brianem Grazerem, Eugenie Grandvalovou a Claire Lundbergovou.

Natáčení by mělo začít poté, co Howard dotočí snímek In The Heart of the Sea s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli, jehož premiéra nás čeká v březnu příštího roku.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 × five =

Starší příspěvky:
Vzniká Sesterstvo putovních kalhot 3

Společnost Alloy Entertainment natočí třetí díl snímku Sesterstvo putovních kalhot s názvem Sisterhood Everlasting. Inspirací bude opět knižní předloha -...

Zavřít