Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Vincentův svět – od seriálu na filmové plátno

Studio Warner Bros. oficiálně oznámilo, že se seriál stanice HBO s názvem Vincentův život (Entourage) dočká filmové podoby. Do této chvíle bylo již odvysíláno 8 sérií v letech 2004 – 2011. Děj snímku by se měl údajně odehrávat šest měsíců po konci seriálu, kdy postava Jeremyho Pivena Ari Gold přijala práci pro velké studio.

Autor seriálu Doug Ellin by se měl ujmout režie a podle všeho by se mělo vrátit i herecké obsazení seriálu. A pokud náhodou nevíte, co čekat, tak zde je popis celé šou:

Bulvární plátky. Drogy. Sex. Chlast. Peníze. Není snadné být slavný!

Hrdinou tohoto sarkastického komediálního seriálu z produkce HBO je Vince Chase, mladý sexy filmový herec, jehož hvězdná kariéra je na prudkém vzestupu. Vince s sebou z newyorského Queensu do Los Angeles přivedl tři nejlepší kamarády – je to Eric, Drama a Turtle. Společně vychutnávají vzestupy a prožívají pády v Hollywoodu, kde se sází vysoko a peníze i pokušení jsou větší než kdekoliv jinde. Uvolněte cestu Vincemu a jeho doprovodu.

„Bude zajímavé sledovat Ariho jako hlavu studia,“ uvedl Ellin na adresu chystané komedie. „To je pro mne na prvním místě. Ale nejdůležitější je přátelství mezi kluky, kteří se stále poflakují, chodí na večírky a dělají to, co vždy.“

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

five × two =

Starší příspěvky:
Dalším padouchem v Spider-Manovi 2 bude Rhino

I druhé pokračování snímku The Amazing Spider-Man bude režírovat Marc Webb a vypadá to, že pro svůj projekt získal nového...

Zavřít