Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Bradley Cooper objasní záhadu muže v palčácích

BradleycooperBradley Cooper se upsal k hlavní roli v zatím nepojmenovaném snímku, který vznikne na motivy románu Jamese Rennera s názvem The Man From Primrose Lane z roku 2012. Kromě hlavní role se Bradley ujme spolu s Kevinem McCormickem i produkce.

Na přebalu knihy najdou čtenáři toto:

V Západním Akronu v americkém Ohiu žil samotářský postarší muž, který neustále nosil plačáky – i v červenci. Neměl žádné přátele ani rodinu a v celém městě byl znám jen jako muž z ulice Primrose. Ale jednoho letního dne ho někdo zavraždil.

Rychle o 4 roky dopředu. David Neff je autorem nejprodávanější knihy o skutečném seriovém vrahovi v Ohiu, ovšem přesto se mu zhroutil svět, když jeho manželka spáchala nepochopitelnou sebevraždu. Neočekávaná návštěva starého přítele ho seznámí s tajemstvím muže s tisíci páry palčáků a David je rozhodne, že jeho případ vyšetří. To ho samozřejmě zavede do světa, o kterém si myslel, že ho nechal jednou pro vždy za sebou. Čím blíže se David dostává k zjištění pravé totožnosti muže z Primrose Lane, tím víc začíná chápat nebezpečnou sílu jeho vlastních posedlostí i to, jak mohou být smrti poustevníka a jeho ženy propojené.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

12 + 15 =

Starší příspěvky:
Sin City 2 získalo další 2 krasavice

K snímku Sin City: A Dame to Kill For přibývají stále nové herecké hvězdy. Posledními dvěma oznámenými herečkami jsou Julia...

Zavřít