Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Pozor! K nové trilogii Star Wars přibydou i další filmy!

Všichni fanoušci Hvězdných válek se mohou začít radovat, jejich vesmír je nekonečný a brzy do něj přibydou i noví členové!!!

Před nedávnem se objevilo několik spekulací o tom, že by studio Disney mohlo natočit snímky o některých postavách ze série Star Wars. Nejvíce se spekupovalo o mistru Yodovi, že by se mohl podívat na plátna kin jako hrdina samostatného snímku a ejhle, něco na tom bude. I když netuším, jestli na mistra Yodu skutečně dojde. Ředitel společnosti Disney Pictures Bob Iger uvedl v rozhovoru po CNBC toto:

„Objevily se zvěsti o samostatných snímcích Star Wars, na kterých se pracuje. A já vám tuto informaci mohu potvrdit. Skutečně pracujeme na několika samostatných filmech. Larry Kasdan a Simon Kinberg pracují na snímcích odvozených z postav Star Wars, které nejsou součástí celé ságy. Máme v plánu natočit Epizodu VII, VII a IX zhruba během šesti let, začneme v roce 2015 a během této doby natočíme i několik dalších filmů.“

A ani společnost Lucasfilm nezůstala pozadu a dodala, že má Disney v plánu zatím natočit 2 tyto samostatné snímky. Prvního se ujme Kasdan a druhého Kinberg. Premiéra obou snímků je v plánu po premiéře nové Epizody VII.

Tak co, čí příběh by vás zajímal?

Zdroj: CNBC, Lucasfilm

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 − two =

Starší příspěvky:
Robert Pattinson a Guy Pearce hledají zločince v australské poušti

Na konci ledna začalo v Austrálii natáčení thrilleru The Rover. Režisér David Michôd je i autorem scénáře a do rolí...

Zavřít