Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Rio 2 poodhalilo zápletku i nové obsazení

Studio 20th Century Fox chystá pokračování úspěšného animovaného dobrodružství Rio. Projekt nese prostý název Rio 2 a do kin zamíří v dubnu 2014. Hlasy hlavním hrdinům i podruhé propůjčí Anne Hathawayová, Jesse Eisenberg, Jemaine Clement, will.i.am, Tracy Morgan, George Lopez, Leslie Mannová, Rodrigo Santoro, Bebel Gilbertová, Jake T. Austin a Jamie Foxx.

Na režisérské křeslo i podruhé usedne Carlos Saldanha a za zády bude mít osvědčený producentský tým John C. Donkin a Bruce Anderson.

Děj nás zavede zpět do Ria, kde žije Blu spolu s Jewel a jejich třemi dětmi. Když se Jewel rozhodne, že je čas, aby děti poznaly život jako skuteční ptáci, vydává se celá rodina do Amazonie. Blu se snaží zapadnou a spřátelit se s novými sousedy, ale bojí se i toho, že by mohl Jewel a děti ztratit, pokud uposlechnou volání divočiny…

Z jedničky známé obsazení však rozšíří i nové „hlasy“ v podání hvězd jako Bruno Mars, Kristin Chenowethová, Rita Morenová, Amandla Stenbergová, Rachel Crowová, Pierce Gagon a Natalie Moralesová.

Jako výkonný hudební producent se vrátí Sergio Mendes a o originální soundtrack se postará skladatel John Powell spolu s Janelle Monáe a prostor dostanou i noví brazilští umělci.

Zdroj: Blue Sky

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

20 − ten =

Starší příspěvky:
Cloudy With a Chance of Meatballs 2 – trailer

Vynálezce Flint Lockwood byl konečně objeven a pozván svým idolem Chesterem V, aby se připojil ke společnosti Live Corp, kde...

Zavřít