Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Lucasfilm vydává nový animovaný snímek Strange Magic

Studio Lucasfilm oznámilo, že studio Tuchstone Pictures vydá v lednu 2015 jejich nový animovaný snímek s názvem Strange Magic. Jedná se o potrhlý muzikál ze světa víl inspirovaný hrou Williama Shakespearea Sen noci svatojánské. S námětem přišel sám George Lucas a podle jeho příběhu vytvořili David Berenbaum, Irene Mecchi a Gary Rydstrom filmový scénář.

Populární písně posledních 60 let pomáhají vyprávět příběh goblinů, elfů, víl a skřítků a jejich legračního nedorozumění vyvolaného bojem o mocný lektvar. Neskutečný barevný les plný zmatku přivedou k životu společnosti Lucasfilm Animation Singapore a Industrial Light & Magic.

Režisérem je Gary Rydstrom a producentem Mark S. Miller. George Lucas se ujal role výkonného producenta. Jednotlivým postavám příběhu pak propůjčili své hlasy Alan Cumming, Evan Rachel Woodová, Kristin Chenowethová, Maya Rudolphová, Sam Palladio, Meredith Anne Bullová, Alfred Molina, Elijah Kelley, Bob Einstein a Peter Stormare.

Autorem hudby a hudebním režisérem je Marius de Vries.

STRANGE MAGIC

Zdroj: Lucasfilm

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × five =

Starší příspěvky:
Dwaynea Johnsona na střední šikanovali, tak se dal k CIA

Na jaře příštího roku začne natáčení akční komedie Central Intelligence s Dwaynem Johnsonem a Kevinem Hartem v hlavních rolích. Režírovat...

Zavřít