Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Expendables 3 bez Seagala, ale asi s Chanem

Sylvester Stallone již připravuje třetí pokračování akčňárny Expendables. Právě píše scénář a diváci prý mohou očekávat hromadu překvapení.

„EX3 potřebují novou krev a více humoru… „ uvedl na svém Twitteru Sly. „Filmy byly vždy myšleny více do komické polohy s prvky dramatu, ne naopak.“

Z daných slov vyplývá, že se filmaři pustili do shánění nováčků, o nichž Stallone prozradil, že mají být mladí. „Mladou novou krví myslím něco mezi 22 a 27 lety. Žádné velké bitkaře, spíše technologické kouzelníky, velké mozky a mladou ženu, která není sex symbolem, ale je zábavná, drsná a skutečná.“

Hm… Tak co, koho byste poradili? Zábavná, nesexy a drsná ženská mě napadá jen jedna – Amy Farrah Fowler, neboli Mayim Bialiková, která však překročila již 37. rok věku, takže bude asi „stará.“ Tak co? Napadá vás někdo?

Součástí zveřejněných informací je navíc i zpráva, že Sylvester právě jedná o účasti Jackieho Chana, ale zároveň popřel, že by se trojky účastnil Steven Seagal. Zájem však nadále trvá i o Wesleyho Snipse.

Zdroj: Twitter

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

3 × two =

Starší příspěvky:
Smrtonosná past: Opět v akci

USA, 2012 Originální název: A Good Day to Die Hard Režie: John Moore Žánr: Akční, thriller Stopáž: 105 min. Premiéra...

Zavřít