Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Hledá se Dory! Pixaři prozradili název i termín pokračování Hledá se Nemo

Pixaři oznámili skvělou novinku. Kultovní animák Hledá se Nemo se dočká pokračování! Bude se jmenovat Finding Dory a premiéra je oznámena na červen 2016.

Hlas modré rybičce, která má problémy s pamětí propůjčí opět herečka Ellen DeGeneresová, která se nechala slyšet, že se na pokračování snímku moc těšila a že je scénář naprosto fantastický a vtipný.

Režie se i podruhé ujme Andrew Stanton a hlavní hrdinkou bude tentokrát právě Dory.„Stále nám vrtalo hlavou, proč byla Dory v okamžiku, kdy Marlina potkala v celém oceáně sama,“ uvedl Stanton v tiskovém prohlášení. V druhém díle se tak Dory opět setká se svými milovanými a naučí se mnoho o významu rodiny.

Samozřejmě nebudou chybět ani všechny důležité postavy prvního dílu – Nemo, Marlin a samozřejmě i partička rybiček z akvária, kterým se na konci prvního dílu podařilo sice z akvária utéci, ale zůstali trčet v igelitových pytlících.

Zdroj: Facebook

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Poodhalena zápletka snímku Hledá se Dory | FilmFan.cz - [...] premiéry snímku Hledá se Dory nás dělí ještě přes rok a půl, přesto jsme o kousek blíž tomu, na…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eleven + eighteen =

Starší příspěvky:
The Mortal Instruments: City of Bones – trailer č. 2

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá dívka Clary Frayová, která zjistí, že je potomkem linie tzv. Lovců stínů - tajného týmu...

Zavřít