Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Dylan Moran vyprodal show během 8 minut! Pořadatelé bleskově oznámili druhou show!

DylanMoranOhlášení představení irského baviče, herce a scénaristy Dylana Morana (41) způsobilo naprostý poprask! Show ohlášena na 12. května v Divadle U Hasičů se vyprodala za necelých 10 minut. Pořadatelé proto bleskově zareagovali a přináší skvělé zprávy: “Okamžitě jsme zamluvili sál ještě na předcházející večer, sobotu, 11. května. Fanoušci, kteří si tedy nestihli zakoupit vstupenky na parádní stand up show mají stále šanci vidět svého idola z Black Books!” vyjádřil se k představení zástupce pořadatelské agentury Fource Entertainment.

Představení Dylana Morana se tedy konají v sobotu a neděli 11. a 12. května 2013 v pražském Divadle U Hasičů (Římská 45, Praha 2, Náměstí Míru). Vstupenky budou v prodeji na síti Ticketpro.

“Moran je mistr vtipu, jeho trefné narážky na hříčky života spojené s jeho nezaměnitelným vzezřením dohání mnohé k slzám – smíchu, samozřejmě. Pro nás je nesmírnou ctí představit Morana českému publiku. V bavičství a stand up komedii patří k absolutní špičce, například jen za seriál Black Books získal dvě ceny BAFTA,” vyjádřil se jeden ze zástupců pořádající agentury Fource Entertainment k premiérovému představení.

Moran pochází z Irska, léta však žije s rodinou v Edinburku. Témeř každý rok obráží zemi se svými bavičskými kousky. Mezi jeho nejpopulárnější tvorbu patří např. Like, Totally; Monster a What is it. Do České republiky zavítá představit svůj nejčerstvější komediální kousek: Yeah, Yeah, který se zaobírá širokým spektrem věčných témat: stárnutím, alkoholem, nezbednými dětmi, jídlem, leností, politikou, sexem – zkrátka tím, co Morana právě baví, nebo dohání k šílenství. “Diváci musí počítat s tím, že představení není tlumočené, jde tedy o představení vedené čistě v anglickém jazyce. Vstupenky na Moranovo minulé turné se vyprodaly přes noc, takže určitě doporučujeme zakoupit si je včas,” upozorňuje pořadatel.

Vstupenky na historicky první vystoupení Dylana Morana v České republice jsou k zakoupení v síti Ticketpro. Představení se konaji v sobotu a neděli, 11. a 12. května od 20:00 v pražském Divadle U Hasičů (Římská 45, Praha 2 – Náměstí Míru, stanice metra “A”). Otevřeno od 19:30.

Oficiální Facebook Event: https://www.facebook.com/events/451997078218638/

Webové stránky Divadla U Hasičů: http://www.divadlouhasicu.net/

 

 

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

8 − six =

Starší příspěvky:
První plakát k Thorovi 2!

Marvel konečně zveřejnil první oficiální plakát k snímku Thor: The Dark World. A v jeho centru samozřejmě stojí asgardský pán...

Zavřít