Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Pozor na hladové veverky!

TimurBakmambetovPo tarantulích, krokodýlech, anakondách, hadech, ptácích a jiné útočící havěti se objevil nový hororový thriller s názvem Squirrels (Veverky). A o produkci se postraá společnost režiséra Timura Bekmambetova. Zápletku filmaři popisují takto:

Mladému muži za záhadných okolností zemře otec a tak se rozhodne vrátit se po letech domů a záhadu vyřešit. Doufá, že najde nějaké logické vysvětlení, místo toho na něj ale čeká nový nechutný přítel jeho matky, plynárenská společnost, která skoupila celé město a naštvaná místní šerifka – jeho bývalá přítelkyně. No a samozřejmě armáda masožravých veverek, která je odhodlaná zničit a sežrat vše, co se jí postaví do cesty, neboť ji plynárenská společnost připravila o veškeré jídlo a domov.

„Veverky jsou jako lidé,“ řekl Bekmambetov. „Dokud nemají hlad, vypadají roztomile.“

Autory scénáře jsou Daniel Antoniazzi a Ben Shiffrin, kteří stavěli na námětu od samotného Bekmambetova. Výkonnými producentkami jsou Lisa Ellzeyová a Michele Wolkoffová. Zbývá jen najít režiséra a představitele jednotlivých rolí.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

2 + sixteen =

Starší příspěvky:
Nicolas Cage vyšetřuje záhadu Hotelu 33

V září začne natáčení thrilleru s názvem Hotel 33 v režii Kellie Madisonové, která je i autorkou scénáře. Filmaři slibují...

Zavřít