Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Připravuje se natáčení dalších Letopisů Narnie!

LetopisyNarnieStribrnaZidleSpolečnost C. S. Lewise (C. S. Lewis Company) se dohodla se společností Marka Gordona (The Mark Gordon Company) a společně budou produkovat vznik dalšího filmového dílu Letopisů Narnie – Stříbrná židle.

Mark Gordon, Douglas Gresham a Vincent Sieber budou produkovat a zároveň budou spolu se společností Marka Gordona pracovat na scénáři k snímku.

A kdo by nevěděl, o čem čtvrtý knižní díl vypráví, zde je malá nápověda:

Je spousta dveří, ale pouze jedny vedou do jiného světa. Projděte s námi do země zázraků a kouzel – do Narnie! Najděte společně s Jill a Eustacem syna krále Kaspiana, který zmizel při pátrání po vrahu své matky. Času je málo, Aslanova znamení se dají snadno přehlédnout a v podzemí číhají nebezpečné nástrahy. Jedno z největších a nejnamáhavějších dobrodružství právě začíná. Nenechte si ujít Letopisy Narnie, fantasy bestseller, který nadchl miliony čtenářů po celém světě.

Ovšem otázkou zůstává, zda půjde o čtvrtý nebo pátý filmový díl, neboť ještě v roce 2011 společnost Walden Media uváděla, že jako další díl půjde na plátna kin Čarodějův synovec

Zdroj: Cinemablend

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four + 20 =

Starší příspěvky:
Nové bannery z Hobita!

Na Internetu jsou k dispozici nové bannery k snímku The Hobbit: The Desolation of Smug. Na prvním z nich si...

Zavřít