Pages Navigation Menu

Filmové novinky

K Nástrojům smrti 2 by se mohla připojit i Sigourney Weaver

SigourneyWeaverA je to tu, ačkoli premiéra snímku Nástroje smrti: Město z kostí ještě neproběhla, už je jisté, že se diváci mohou těšit na druhý díl původní knižní trilogie. Dvojka se jmenuje Nástroje smrti: Město z popela a podle aktuálních informací by se měla ke štábu připojit i Sigourney Weaverová, jež by se měla ujmout role nemilosrdné vůdkyně Lovců stínů.

MestoZPopelaSamozřejmě by se do svých rolí měli vrátit všichni herci – Lily Collinsová, Jamie Campbell Bower, Kevin Zegers, Robert Sheehan, Jemima Westová a Jonathan Rhys Meyers, stejně jako režisér Harald Zwart.

Město z popela je pak popsáno takto: POZOR Spoiler!!!!

Clary Frayová si toužebně přeje, aby se její život vrátil do normálních kolejí. Ale co je vůbec normální, když jste lovec stínů, zabíjíte démony, vaše matka je v kómatu způsobeném kouzlem a vy najednou vidíte obyvatele podsvěta, jako jsou vlkodlaci, upíři a víly? Kdyby se Clary obrátila ke světu lovců stínů zády, mohla by trávit víc času se svým nejlepším kamarádem Simonem, ze kterého se postupně stává něco víc než jen kamarád. Lovci stínů ji však nehodlají nechat odejít, obzvláště její pohledný, avšak nesnesitelný znovunalezený bratr Jace. Navíc jediný způsob, jak by mohla Clary pomoci své matce, je najít Valentýna, nebezpečného a zákeřného lovce stínů, který je zároveň jejím otcem.

Konec spoileru

Jen dodám, že natáčení by mělo začít ještě letos v říjnu.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

2 × 3 =

Starší příspěvky:
První obrázky z Russellova snímku American Hustle

Deník USA Today jako první přinesl fotografie z nového snímku režiséra Davida O. Russella s názvem American Hustle. V hlavních...

Zavřít