Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Ponecháni napospas v novém hávu a s Nicolasem Cagem

NicolasCageRežisér Vic Armstrong připravuje předělávku filmu Ponecháni napospas (Left Behind) vycházejícího ze stejnojmenné knižní série Tima LaHaye a Jerryho Jenkinse. Původní snímek z roku 2000 se dočkal ještě dvou filmových pokračování s názvem Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně (Left Behind II: Tribulation Force) a Svět ve válce (Left Behind: World at War).

Flimaři se pokusí téma oživit a udělat z nového počinu kasovní hit k čemuž by mělo přispět i herecké obsazení v čele s Nicolasem Cagem, Chadem Michaelem Murraym a Cassi Thompsonovou. Tito tři herci se ujmou rolí Raye Steela (Cage), jeho dcery Chloe (Thompsonová) a novináře Cameroa „Bucka“ Williamse.

Asi doplním, že zápletka původního snímku zněla následovně:

Rayford je pilotem aerolinií. Vztah s jeho manželkou se stává trpkým a tak přemýšlí, zda začít flirtovat s atraktivní letuškou, Hattie. Uprostřed letu do Londýna však tajemně zmizí několik pasažérů a chaos roste, když mizí posádky dalších dopravních prostředků na zemi i ve vzduchu. Mezitím, Buck Williams, televizní moderátor, uvažuje o náhlých zmizeních, zatímco pracuje na článku o Dr. Chaim Rosenzweigovi, izraelském vědci, jehož vynález umožní kultivovat jakoukoli půdu na zemi. Nicméně, Buck má pochybnosti, protože zjistí, že Dr.Rosenzweig uzavřel dohodu se dvěma multimilionáři, kteří se snaží využít vynález k podpoře jejich vlastního plánu mezinárodní nadvlády.

Natáčení by mělo začít příští rok na začátku jara.

Zdroj: Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × 5 =

Starší příspěvky:
Kirsten Dunst v novém sci-fi projektu Midnight Special

Kirsten Dunstová se připojila k Michaelovi Shannonovi a Joelovi Edgertonovi ve snímku Midnight Special v režii Jeffa Nicholse. Půjde o...

Zavřít