Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Hunger Games: Vražedná pomsta

HungerGamesUSA, 2013

Originální název: Hunger Games: Catching Fire

Režie: Francis Lawrence

Žánr: Akční, sci-fi, drama

Stopáž: 146 min.

Premiéra v ČR: 21. 11. 2013

Hrají: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Sam Claflin, Jena Malone, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman, Alan Ritchson, Lenny Kravitz

Zápletka: Nezapomeň, kdo je nepřítel.

Blíží se jubilejní 75. ročník nekompromisní show Hunger Games a spolu s ním přichází i pokračování filmového hitu Hunger Games. Jeho první díl se stal nečekaným hitem, po celém světě vydělal 700 milionů dolarů a zástupy mladých diváků se hned začaly těšit, až přijde do kin díl druhý. Čekání je u konce. Hunger Games: Vražedná pomsta jde do kin a přináší strhující příběh plný akce a zvratů.

Vítězství Katniss a Peeta Mellarka v 74. ročníku Hunger Games zažehly napříč Zeměmi Panemu jiskru vzpoury proti mocnému Kapitolu. To už je pro prezidenta Panemu velmi pádný důvod, aby se obou hrdinů zbavil.

Katniss Everdeen a Peeta Mellark se po šokujícím vítězství v 74. ročníku Hunger Games vrací domů. Jako vítězové musí ale brzy domov a své rodiny znovu opustit a vydat se na okružní jízdu po všech krajích Panemu. Jejich úkolem je bavit lidi, oproti očekávání Kapitolu ale Katniss a její příběh inspiruje ke vzpouře. Během turné po krajích Panemu Katniss vycítí, že se neodvratně schyluje k revoluci. Hlavní město ale stále drží moc pevně ve svých rukou a prezident Snow není člověk, se kterým je dobré si zahrávat. Ve vhodný čas, ve vhodný moment, Katniss Everdeen musí být zlikvidována.

Sílu Kapitolu mají symbolizovat přípravy na 75. Hry, které skrývají překvapení a rozhodnou o budoucnosti celého Panemu.

Zdroj: Bontonfilm

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Listopad - 3. týden premiér | FilmFan.cz - [...] Hunger Games: Vražedná pomsta [...]
  2. Přehled premiér na listopad | FilmFan.cz - [...] Hunger Games: Vražedná pomsta [...]

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

one × 2 =

Starší příspěvky:
Kapitán Phillips

USA, 2013 Originální název: Captain Phillis Režie: Paul Greengrass Žánr: Drama, thriller Stopáž: 134 min. Premiéra v ČR: 21. 11....

Zavřít