Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Dcera kostí a dýmu našla svého režiséra

DceraKostiADymuKolem filmové adaptace fantasy trilogie Laini Taylorové bylo téměř 2 roky ticho, ovšem studio Universal prý konečně našlo pro první díl s názvem Dcera kostí a dýmu vhodného režiséra.

Tím se stane Michael Gracey a jeho úkolem bude převést na plátno scénář z pera Stuarta Beattieho. Produkuje Joe Roth a zajímavéstí jistě je, že ačkoli se jedná o román americké spisovatelky, odehrává se v Praze, která by se mohla stát i cílem filmového štábu.

Natáčení je však stále ještě daleko a všechny fanoušky této série bude jistě zajímat, kdo se stane představitelkou hlavní role – dívky Karou s krásně modrými vlasy, i jejího milého anděla Akiva. I na to si ale budeme muset ještě chvíli počkat. Nelezení režiséra ale dává jistou naději, že by se mohl projekt rozjet a opustit oblast snů a hypotéz…

Do té doby budou mít čtenáři asi k dispozici i další dva díly – druhý s názvem Days Of Blood And Starlight už vyšel (v českém překladu ne, ve slovenském ano), ale třetí díl s názvem Dreams Of Gods And Monster by měl vyjít až příští rok na jaře.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

eighteen + eleven =

Starší příspěvky:
Hobit: Šmakova dračí poušť

USA/Nový Zéland, 2013 Originální název: The Hobbit : The Desolation Of Smaug Režie: Peter Jackson Žánr: Fantasy, drama, dobrodružný Stopáž:...

Zavřít