Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Další fantasy plná lásky, války a nedpřirozených bytostí…

Studio Paramount Pictures prý plánuje natočit adaptaci fantasy románů od Laini Taylorové. Jde o trilogii, jejíž první díl Daughter of Smoke and Bone vyšel letos v září. A zápletka je následující:

Po celém světě se na dveřích objevují černé otisky prstů, které tam vypálili okřídlení cizinci, kteří se proplazili štěrbinou v obloze.

V temném a prašném obchodě se naopak povážlivě změnšila ďáblova zásoba lidských zubů.

A ve spletitých uličkách Prahy se mladá studentka umění stává součástí brutální celosvětové války.

Seznamte se s Karou – její skicáky jsou plné všelijakých příšer a zrůd, které mohou a nemusí být skutečné. Navíc má sklony mizet na tajemné schůzky. Hovoří mnoha jazyky a řada z nich je nelidských a z hlavy jí rostou jasně modré vlasy. Neustále ji proto pronásleduje otázka – kým je a je odhodlaná to zjistit.

Když na ni jeden z cizinců – krásný ustaraný Akiva pohlédne očima barvy ohně, výsledkem je krev, hvězdný svit, odhalená tajemství a láska napříč hvězdami, jejíž kořeny sahají do násilné minulosti. Nebude Karou litovat, až se o sobě dozví pravdu?

Zdroj: Deadline

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dcera kostí a dýmu našla svého režiséra | FilmFan.cz - [...] filmové adaptace fantasy trilogie Laini Taylorové bylo téměř 2 roky ticho, ovšem studio Universal prý konečně našlo pro první…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

sixteen − 1 =

Starší příspěvky:
Chystá se remake Hvězdné pěchoty

Nejlepší brouk, je mrtvej brouk! Slavná to hláška ze sci-fi snímku Paula Verhoevena z roku 1997 Hvězdná pěchota. V hlavních...

Zavřít