Pages Navigation Menu

Filmové novinky

X-Men: Apocalypse v roce 2016 přivede zpět obsazení z X-Men: První třída

X-Men "Days of Future Past" poster -- exclusive EW.com imageKe konci minulého týdne se objevila zpráva, že se všichni fanoušci X-Menů v roce 2016 dočkají dalšího filmu a to i přes to, že nejnovější díl z dílny režiséra Bryana Singera X-Men: Budoucí minulost ještě ani nezamířil do kin.

Bryan přes svůj twitter oznámil, že další snímek se bude jmenovat X-Men: Apocalypse, ale nic dalšího jsme se nedozvěděli. Až teď! Režisér konečně prozradil několik málo informací navíc. Sám se vrátí na režisérské křeslo a v centru všeho dění bude parta ze snímku X-Men: První třída – tedy James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrenceová a další. Navíc  lze předpokládat, že se snímek trošku dotkne i děje posledního snímku – Budoucí minulost, který spojí oba herecké štáby – starý i nový dohromady.

Název navíc napovídá, že hlavním zloduchem by mohl být Apocalypse – dávný 5000 let starý mutant… No tak se nechme překvapit.

Zdroj: Vulture

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × five =

Starší příspěvky:
Jupiter Ascending – trailer

Jupiter Jonesová se narodila pod noční oblohou a znamení jasně říkala, že je určena dělat velké věci. Dospělá Jupiter však...

Zavřít