Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Možná vzniknou pokračování filmů Zamilovaný Shakespeare a Hráči!

ZamilovanyShakespeareSpolečnosti Weinstein Company a Colony Capital slavnostně oznámily, že společně hodlají natočit pokračování snímků Zamilovaný Shakespeare a Hráči!

Zamilovaný Shakespeare z roku 1998 s Gwyneth Paltrowou a Josephen Fiennesem v hlavních rolích si odnesl 7 Oscarů a filmaři si od projektu hodně slibují. Nic bližšího zatím oznámeno nebylo, ale lze předpokládat, že se vrátí jeden z hlavních hrdinů – buď Will (Fiennes) nebo Viola (Paltrow).

Zato s Hráči 2 to vypadá už o něco lépe. O jejich pokračování se hovoří již dlouho a nyní filmaři udělali významný krok kupředu. Do svých rolí by se měli vráti jak Matt Damon, tak i Edward Norton a děj snímku by se mohl přenést i do Evropy, konkrétně do Paříže. Scénáře se pět ujmou David Levien a Brian Koppelman a jediné, co musí filmaři sehnat, je nový padouch, který nahradí původního v podání Johna Malkoviche.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

6 + thirteen =

Starší příspěvky:
Toni Collette a Jack Reynor jako matka a syn bojující s osudem a drogami

Toni Colletteová, Jack Reynor, Will Poulter a Michael Smiley jsou první herci, kteří se připojili k natáčení snímku Glassland -...

Zavřít