Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Nový díl Transformers bude prvním v nové trilogii + nové obrázky

Režisér Michael Bay v rozhovoru pro Entertainment Weekly prozradil, že snímek Transformers: Zánik je prvním dílem nové trilogie.

„Už máme 3 filmy – původní trilogii,“ uvedl Bay. „Tento film bude další, je prvním dílem nové trilogie. Nejsem si jistý, jestli budu další dva snímky režírovat, ale budou 3.“ Bay navíc prozradil něco málo i o nových robotích hrdinech, zvláště o postavě jménem Lockdown, která bude mít v nové trilogii větší prostor:

„Lockdown je zajímavou postavou. Cestoval Galaxií, pracoval pro někoho jiného. Jednou je tu pro toho a podruhé onoho, nechce volit, na čí straně stojí. Když si různé rasy hrají s jinými, způsobí to v Galaxii chaos, tím se ale pro Transformers otevírá jiný ohromný svět. Svůj význam má i Lockdownova loď a její historie. Diváky čeká řada scén, kdy se budou ptát  – Co to je? Kdo jsou? Kde se tu vzali? apod. Ale my jim na ně neodpovíme.“

Tak to nezní moc, optimisticky, že? Doufám, že Bay mluvil pouze o jedničce a ne celé trilogii, protože nezodpovězené otázky přímo nesnáším.

K dispozici jsou navíc i nové fotky z filmu, obrázky robotích hrdinů a 2 nové plakáty.

TransformersZanik1

TransformersZanik2

TransformersZanik3

TransRoboti1

TransRoboti2

TransRoboti3

TransRoboti4

TransRoboti5

TransRoboti6

TransRoboti7

TransRoboti8

TransRoboti9

TransRoboti10

TransRoboti11

TransRoboti12

TransRoboti13

TransformersZanikPl5

TransformersZanikPl6

Zdroj: EW, ComingSoon, Hasbro

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

17 + 15 =

Starší příspěvky:
Další obrázky ze snímku Maleficent jsou tu

Studio Walt Disney Pictures zveřejnilo několik nových obrázků ze snímku Zloba - Královna černé magie (Maleficent) s Angelinou Jolie v...

Zavřít