Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Naděje na nového Flashe Gordona stále žije!

FLashGOrdonPostava Flashe Gordona by se mohla dočkat znovuoživení na filmovém plátně. Snímek Flash Gordon z roku 1980 příliš mnoho parády nenadělal, tedy vyjma úžasné hudby od skupiny Queen, ale nová verze by mu mohla udělit milost a zavést tohto oblíbeného komiksového hrdinu mezi jeho ctěné a obdivované kolegy – hrdiny.

Flashe Gordona vytvořil ve 30. letech minulého století Alex Raymond a jeho komiks vycházel zpočátku jako strip v novinách. Nyní patří Flash mezi neznámější komiksové hrdiny a svůj seriózní film by si jistě zasloužil. A pokud nevíte, o čem snímek z roku 1980 je, zde je oficiální synopse:

Mocný vesmírný vládce Ming Nemilosrdný chce z rozmaru zničit planetu Zemi. Na té začnou jeho přičiněním vznikat ničivé meteorologické a vesmírné úkazy. Ramenatý fotbalový zadák Flash Gordon po havárii osobního letadla skončí i s pohlednou spolucestující Dale Ardenovou u výstředního vědce Zarkova, jenž už dříve předpovídal zánik světa a je připraven kdykoli zaútočit na původce jeho zkázy, ať už je to kdokoliv. Oba návštěvníky unese ve své raketě. Všichni skončí jako zajatci na Mingově planetě Mongo. Krásná Dale se má stát Mingovou manželkou, Zarkov podstoupí vymazání paměti, Flash je za napadení císařovy gardy odsouzen a popraven v plynové komoře. Avšak je tu ještě Mingova dcera Aura, která pro své potěšení přivede Flashe zpět k životu. Zatímco zkáza planety Země je otázkou několika desítek hodin, Flash se s prázdnýma rukama vydává na nebezpečnou misi za svržením nenáviděného Minga…

Scénáře k novému filmu o Flashovi by se měli ujmout J. D. Payne a Patrick McKay, kteří právě pracují na scénáři i k třetímu dílu nového Star Treku. Nic bližšího ovšem známo není. Doufejme tedy, že se jejich práce ujme a že se brzy budeme moci podívat na dalšího zajímavého hrdinu.

Zdroj: Empire

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

17 − sixteen =

Starší příspěvky:
K natáčení Rychle a zběsile 7 se připojili bratři Paula Walkera

Poté, co loni překvapivě a tragicky zahynul Paul Walker, museli se filmaři vypořádat nejen se smutkem, ale s i otázkou...

Zavřít