Pages Navigation Menu

Filmové novinky

K natáčení Rychle a zběsile 7 se připojili bratři Paula Walkera

walkeroviPoté, co loni překvapivě a tragicky zahynul Paul Walker, museli se filmaři vypořádat nejen se smutkem, ale s i otázkou toho, jak Paulovu práci dokončit a jak s rozdělaným snímkem Rychle a zběsile 7 naložit. Hovořilo se o kompletním přepisu scénáře, o novém startu natáčení i o tom, že by Paula mohli během natáčení zastoupit jeho bratři a právě pro tuto možnost, se nakonec studio Universal a celý štáb rozhodli.

Caleb a Cody Walkerovi se připojili k natáčení a pomohou natočit několik zbývajících scén, které Paul natočit nestihl. Zde je vyjádření, které zveřejnilo Universal na facebooku:

„Sága Rychle a zběsile je o rodině. Postavy pojí silná rodinná pouta, a stejně je to po 13 letech práce i u štábu. A stejně přistupujeme i k našim fanouškům. V listopadu zažila naše rodina neuvěřitelný šok. Truchlili jsme a museli přijít na to, co s filmem uděláme. Setkali jsme se a dohodli se, že chceme pokračovat. Věříme, že to tak chtějí fanoušci a že by to tak chtěl i Paul. Paul stihl natočit své dramatické scény a i většinu akčních. Začali jsme tedy znovu natáčet a přivítali jsme do naší rodiny Paulovy bratry Caleba a Codyho. Caleb a Cody nám pomohou dokončit některé zbývající akce za jejich bratra a zaplnit zbývající mezery. Díky tomu, že tu jsou s námi, máme pocit, že je tu s námi i Paul. Do premiéry Rychle a zběsile 7 zbývá rok a je to ten nejdůležitější film, který jsme dosud dělali. Umožní nám to, aby postava Briana O’Connera žila dál a my tak mohli uctít Paulovu práci.

Chtěli jsem to říci přímo vám – fanouškům a poděkovat vám za vaši lásku i podporu.“

Zdroj: FB

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

sixteen + 7 =

Starší příspěvky:
Nový díl Transformers bude prvním v nové trilogii + nové obrázky

Režisér Michael Bay v rozhovoru pro Entertainment Weekly prozradil, že snímek Transformers: Zánik je prvním dílem nové trilogie. "Už máme...

Zavřít