Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Denzel Washington jako vůdce Sedmi statečných?

denzelWashingtonMinulý rok studio MGM oznámilo, že hodlá natočit dlouho očekávanou předělávku jednoho z nejslavějších westernů všech dob – Sedm statečných. Najalo proto scénáristu Johna Lee Hancocka, aby se ujal přepisu scénáře.

Navíc se nyní objevila informace, že by se hlavní role mohl ujmout Denzel Washington a studio navíc doufá, že by se režisérem mohl stát Antoine Fuqua. Což by znamenalo pro tuto dvojici třetí společný zářez po filmech Training Day a The Equalizer.

Tak budeme držet pěsti. Osobně se těším na dalších šest jmen. Konkurence Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter, Horst Buchholz a Eli Wallach je zatraceně silná.

Zdroj: Deadline

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ethan Hawke jedním ze Sedmi statečných | FilmFan.cz - [...] se po úspěchu společného snímku Training Day z roku 2001 měla opět sejít u jednoho filmu. Antoine Fuqua připravuje…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

twenty − 14 =

Starší příspěvky:
Dalším animákem z dílny Sony bude Medusa

Sony Pictures Animation oznámilo, že jejich dalším projektem bude animovaná komedie Medusa. Autory scénáře jsou Todd Alcott a Holly Goldenová....

Zavřít