Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Ewan McGregor zakusí Americkou idylu

ewanRežisér Phillip Noyce se ujme režie snímku American Pastoral. Jedná se o filmovou adaptaci stejnojmenné knihy Philipa Rotha, která získala Pulitzerovu cenu a byla přeložena i do češtiny pod názvem Americká idyla. Autorem scénáře je John Romano a v hlavní roli se představí Ewan McGregor.

Natáčení by mělo začít v březnu příštího roku v Pittsburghu. Zde je popis románu:

Svěže napsaný a intelektuálně důvtipný příběh Švéda Levova, vynikajícího univerzitního sportovce, který dospívá v poválečných letech všeobecné hospodářské prosperity, ožení se  navíc s krásnou Miss New Jersey a zdědí otcův výnosný podnik. Americká idyla však netrvá dlouho přichází rok 1968 a s ním Švéda opouští i vrtošivá štěstěna. Z dcery Merry se stává zarputilá aktivistka hnutí proti vietnamské válce a Švédova představa rodinného štěstí stejně jako jeho duševní integrita se tříští. V jediném okamžiku je vytržen ze své americké idyly a vržen do americké zběsilosti konce 60. let.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

14 − 4 =

Starší příspěvky:
První obrázky ze snímku Imitation Game

Po první dávce fotek z natáčení dobového životopisného dramatu Imitation Game máme konečně k dispozici dva první oficiální obrázky ze...

Zavřít