Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Gerard Butler v boji proti nejhorší bouři všech dob

Gerard ButlerRežisér Dean Devlin připravuje natáčení nového sci-fi thrilleru s názvem Geostrom. Hlavní role se ujme Gerard Butler a štáb má nyní plné ruce práce se sháněním dalšího hereckého obsazení. Těmi, kdo by se k Butlerovi mohli přidat jsou podle posledních zpráv Jim Sturgess, Abby Cornishová, Ed Harris a Andy Garcia.

Děj snímku se odehrává v nedaleké budoucnosti a jeho hlavním hrdinou je okouzlující, ale tvrdohlavý tvůrce satelitů. Ten je povolán, aby pomohl spravit orbitální zařízení kontrolující počasí na Zemi. Přístroje vykazují chyby a vyvolávají strach ze vzniku nejhorší bouře za celé dějiny lidstva. Navíc je tu někdo, kdo v nastalé panice usiluje o atentát na hlavu Spojených států. Strugess se ujme role Butlerova bratra. Cornishová ztvární agentku Tajné služby a Sturgessovu přítelkyni, zatímco Ed Harris se ujme postu ministra zahraničních věcí a Andy Garcia samotného prezidenta USA.

Námět pochází z pera samotného režiséra a o jeho přepis do podoby scénáře se postarali Kieran a Michele Mulroneyovi. Natáčení by mělo začít ještě letos v říjnu v New Orleans.

Zdroj: THR

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

1 + 16 =

Starší příspěvky:
Recenze – Expendables: Postradatelní 3

USA/2014, Patrick Hughes Žánr: Akční Stopáž: 126 min. Hrají: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison...

Zavřít