Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Chystá se remake hororu Tajemství loňského léta

TajemstviLonskehoLetaStudio Sony Pictures plánuje natočit novou adaptaci románu z roku 1973 od Lois Duncanové Tajemství loňského léta.  Podle této knihy vznikl v roce 1997 stejnojmenný hororový film a v roce 1998 jeho pokračování s názvem Tajemsví loňského léta 2: Rok poté. Třetí díl byl natočen v roce 2006.

Studio již najalo Mikea Falnagana, aby se ujal scénáře. Produkovat bude Neal Moritz spolu s Flanaganem a Jeffem Howardem.

Pro připomenutí je zde zápletka prvního dílu:

Je čtvrtého července a v malém přímořském městečku v Severní Karolíně se studenti loučí s bezstarostným mládím. Krásná Helen dnes večer získala titul královny krásy maturitního ročníku a to je důvod k pořádné oslavě s nejbližšími přáteli na opuštěné mořské pláži. Když se pak Helen, Julie, Barry a Ray vracejí vypůjčeným BMW do městečka, srazí na opuštěné přímořské silnici záhadného chodce v gumovém rybářském plášti. Díky krvavým zraněním nevidí do jeho tváře a zdá se, že neopatrný nešťastník je mrtev. Co sním? Po krátké hádce se přátelé rozhodnou hodit jeho tělo do oceánu. Až na molu ale zjistí, že tajemný muž stále ještě žije. Přesto se ho definitivně zbaví a přísahají, že si své strašlivé tajemství odnesou do hrobu. Po roce. Bývalí přátelé by se nejspíš už nikdy nesešli, kdyby Julie nedostala dopis s hrůzyplným vzkazem „Vím co jsi udělala minulé léto“. Přes vzájemné obviňování se vyděšení mladí lidé pouštějí do pátrání po totožnosti své oběti. Domnívají se, že jen tak mohou zjistit, kdo je záhadný mstitel. Je opět řtvrtého července a tajemná postava v gumovém rybářském plášti svírá v ruce velký ocelový hák. Hříchy minulého léta se neodpouštějí. Kdo bude první na řadě?

Kdo převezme hlavní role po čtveřici Sarah Michelle Gellarová, Jennifer Love Hewittová, Ryan Phillippe a Freddie Prinze Jr. zatím nevíme.

Zdroj: Deadline

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

nineteen − 3 =

Starší příspěvky:
Avengers: Age of Ultron odtajnili oficiální zápletku

Studio Walt Disney Pictures konečně zveřejnilo oficiální zápletku k snímku Avengers: Age of Ultron. Závratné překvapení se nekoná, ale i...

Zavřít