Pages Navigation Menu

Filmové novinky

První obrázky a zápletka k filmu Tomorrowland

V srpnu minulého roku začalo natáčení dobrodružného sci-fi snímku Tomorrowland. Doteď snímek halilo tajemství a dávalo tušit, že studio Walt Disney Pictures připravuje něco velkého, neboť shromáždilo výborný Oscary ověnčený tým, v jehož čele jako režisér stojí Brad Bird. V jednotlivých rolích se představí George Clooney, Britt Robertsonová, Hugh Laurie, Raffey Cassidy, Thomas Robinson a Kathryn Hahnová.

Premiéra snímku je v plánu na léto příštího roku a my máme nyní poprvé možnost nahlédnout pod pokličku tajemství, neboť Disney zveřejnilo oficiální nástin zápletky i první obrázky z natáčení.

„Co Bradavice znamenají pro magii, to znamená Tomorrowland pro vědu. Je velmi snadné je najít, když jste kouzelník, ale nemožné, když nejste,“ uvedl na adresu snímku autor scénáře Damon Lindeloff. „Walt Disney není v našem filmu postavou, ale je zmiňován jako někdo, kdo u vzniku tajemného Tomorrowlandu stál jako velký vizionář a nadšenec vesmírného cestování, raket a měst budoucnosti.“

Hlavní hrdinkou příběhu je dívka jménem Casey Newtonová. Ta jednoho dne najde tajemný špendlík, kterého, když se dotknete ukáže vám místo známé jako Tomorrowland. Casey neví, zda se jí vše jen zdálo, nebo zda se jedná o skutečnou vizi místa, které by neměla jako obyčejný smrtelník znát. Vedle této mladé a zvídavé hrdinky nás příběh seznámí i s podivným mužem jménem Frankd Walker žijícím na farmě daleko od lidí. Osud svede tyto dva dohromady a jejich cesta za odhalováním Tomorrowlandu kdesi v čase a vesmíru bude více než dobrodružná.

Tomorrowland2

Tomorrowland3

Tomorrowland4

Zdroj: EW

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

three − two =

Starší příspěvky:
První obrázky z Wahlbergova Gamblera

Díky deníku USA Today se můžeme podívat na první fotografie z nového snímku Marka Wahlberga The Gambler. Snímek v režii...

Zavřít