Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Tom Hiddleston přesídlí na Ostrov Lebek

TomHiddlestonStudio Legendary opět oživí příběh King Konga a v novém snímku jménem Skull Island se podívá na zoubek původou této opičí legendy. Režírovat bude Jordan Vogt-Roberts a hlavní role se ujme Tom Hiddleston.

O projektu toho víme zatím jen velmi málo. Autorem scénáře je Max Borenstein a jeho příběh nás zavede na hornatý ostrov plný ohromných bytostí, monster a nebezpečí. Tom Hiddleston a jeho herečtí kolegové se nejspíše ujmou rolí badatelů a dobrodruhů pátrajících po něčem „velkém.“ Nejspíše se jim to povede a pokud můžeme vycházet ze základního nákresu všech těchto filmů, jejich mise asi nepůjde úplně hladce a někteří z nich se nejspíše ani domů nevrátí… To jsou však  jen spekulace. Na bližští informace si  budeme muset počkat.

Legendary stanovilo datum premiéry na listopad 2016, tudíž natáčení by mělo začít nejdéle v druhé polovině příštího roku.

Zdroj: Legendary

 

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

18 + 18 =

Starší příspěvky:
Jsou tu první obrázky z Hunger Games: Síla vzdoru

Po poměrně velké dávce charakterových plakátů a konečně i prvním oficiálním traileru nám studio Lionsgate přináší i sérii prvních fotek...

Zavřít