Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Série Twilight bude pokračovat pěti krátkými filmy

TwilightStorytellersStudio Lionsgate spojilo síly se stránkou Facebook, organizací Women In Film a platformou Tongal, aby společně vytvořili sérii krátkých filmů ze světa Twilight. Nad projektem bude dohlížet autorka oblíbených románů Stephenie Meyerová.

Celá kampaň se jmenuje The Storytellers – New Creative Voices of The Twilight Saga a jednotlivé příběhy budou vyprávět o různých postavách ze světa Twilight. Vše bude pojato formou několikafázové soutěže, ze které bude vybráno 5 vítězů. Ty pak Lionsgate zfilmuje a premiéry se odehrají exkluzivně na stránkách Facebooku příští rok.

Těmi kdo, budou radit, pomáhat a dohlížet budou i hvězdné členky komise Stephenie Meyerová, Kristen Stewartová, Kate Winsletová, Octavia Spencerová, Jennifer Lee, Catherine Hardwicková,  Julie Bowenová a prezidentka organizace  Women In Film President Cathy Schulmanová.

Vítěze z pěti finalistů budou vybírat fanoušci. Výherkyně získá peněžitou odměnu a šanci pohnout se svou kariérou. Fanoušci se samozřejmě mohou po celou dobu projektu těšit na facebookové stránky plné zajímavého obsahu.

Zdroj: Lionsgate

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

six + one =

Starší příspěvky:
Vzniká film o kultovní hře Tetris

Pokud jste si mysleli, že už Hollywood zneužil vše, co se v oblasti kultury dalo, tak ani náhodou! Nově v...

Zavřít