Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Je tu první obrázek k filmu Angry Birds!

Před několika dny přišli Rovio a Sony Pictures s novými webovými stránkami Unlock the Flock, na kterých vyzvali fanoušky a milovníky hry Angry Birds, aby pomohli rozlétat miliardu ptáčků. No a nyní je hotovo. Díky tomu si můžeme vychutnat odemčená tajemství, která se na stránkách skrývala.

Prvním z nich je oficiální oznámení jmen herců, kteří jednotlivým ptáčkům propůjčí svůj hlas. Hlavní trojici namluví Jason Sudeikis jako červený ptáček, Josh Gad jako žlutý ptáček a Danny McBride jako černý ptáček. Tuto ústřední trojku si navíc můžeme prohlédnout i na prvním oficiálním obrázku z filmu!

Další naštvané opeřence a prasátka namluví  Bill Hader (prase), Maya Rudolph (Matilda) a Peter Dinklage (Mighty Eagle). V dalších rolích se představí Keegan-Michael Key, Kate McKinnonová, Tony Hale, Ike Barinholtz, Hannibal Buress, Cristela Alonzová, Jillian Bellová, Danielle Brooksová, Romeo Santos a hvězdy YouTube Smosh (Ian Andrew Hecox a Anthony Padilla).

„Na naše herecké obsazení, jsme obzvláště hrdí,“ uvedl producent John Cohen. „Nejen, že máme Jasona, Joshe, Dannyho, Billa, Mayu a Petera, ale doplnili je úžasné komediání talenty. Jsou to nejvtipnější lidé současnosti a my je máme na palubě.“

AngryBirdsFilm

Zdroj: Unlock the Flock

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nové obrázky z Angry Birds představují opeřené hrdiny i prasátka! | FilmFan.cz - [...] a Sony Pictures konečně zveřejnili nové obrázky z filmové verze hry Angry Birds a poprvé se tak můžeme podívat…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

fourteen − four =

Starší příspěvky:
The Water Diviner – trailer

Píše se rok 1919 a ze vzduchu se pomalu vytrácí zápach střelného prachu. V tu dobu se vydává australský otec...

Zavřít