Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Vzniká celovečerní film Můj malý pony

MujMalyPonyHasbro Studios odsouhlasilo natáčení animovaného snímku My Little Pony, který by měl na plátna kin zamířit v roce 2017. Scénáře se ujme Joe Ballarini.

„Budeme i nadále natáčet filmové trháky s našimi partnery,“ uvedl prezident Hasbro Stephen Davis s ohledem na snímky jako Transformers nebo G. I. Joe. „Existují ale filmy, kde cítíme, že máme větší možnost vlastní kontroly, financování, nastavení, marketingu a samotné tvroby. Určitým filmům svědčí nové ekonomické modely.“ Studio v současné době vyjednává s filmovými studii o distribuci snímku do co největšíhio počtu kin. Davis navíc přiznal, že daný snímek má pro ně skutečně velký potenciál a není se ani čemu divit.

Seriál Můj malý pony milují děti po celém světě. Navíc existuje i časopis, hračky, omalovánky a další produkty, které jistě náležitě na filmový příběh navážou nebo vzniknou zcela nové řady. Takže pro děti jistě ohromná radost a pro peněženky rodičů noční můra.

Zdroj: Variety

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

4 × five =

Starší příspěvky:
Iron Man se na plátně objeví a bude to velké!

Minulý týden byl pro milovníky Marvelu informačně velmi bohatý. Nejdříve se dozvěděli, že se v Captain America 3 nejspíše objeví...

Zavřít