Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Iron Man se na plátně objeví a bude to velké!

IronMan3Minulý týden byl pro milovníky Marvelu informačně velmi bohatý. Nejdříve se dozvěděli, že se v Captain America 3 nejspíše objeví Tony Stark alias Iron Man a pak přišla bomba oznamující, že kapitám s Iron Manem budou stát proti sobě v tzv. Občanské válce superhrdinů bojujících za nezávislost.

„Ano, zní to úžasně,“ uvedl sám Robert Downey Jr. v rozhovoru pro Yahoo! Do dalších podrobností se ale nepustil. „Když něco prozradím, budu toho litovat… Mohu jen říci, že cokoli to bude, bude to ohromné.“

Nezbývá než čekat. Pokud se ale potvrdí všechny zprávy a na plátně se objeví i několikrát zmiňovaný Hawkeye (Jeremy Renner) a naši oblíbení hrdinové stanou díky novému federálnímu zákonu o nutné registraci superhrdinů na opačných stranách, bude to skutečně BOMBA.

Captain America 3 režírují Anthony a Joe Russovi. Autory scénáře jsou Christopher Markus a Stephen McFeely. Premiéra je stále předběžně stanovena na 6. května 2016. Natáčení by tedy mělo začít během příštího roku. Pak se snad něco bližšího dozvíme.

Zdroj: Yahoo! Movies

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

four × 2 =

Starší příspěvky:
Pacific Rim 2 povede k třetímu filmu

Ačkoli se zdálo, že se hrdinům Raleighovi Becketovi a Mako Moriové podařilo ve snímku Pacific Rim zachránit lidstvo a skoncovat...

Zavřít