Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Warcraft odtajnil herecké obsazení i s postavami

worldOfWarcraftFilmová adaptace jedné z nejoblíbenějších her Warcraft se blíží! Společnost Blizzard Entertainment se proto rozhodla, že je nejvyšší čas si pro milovníky této hry připravit něco speciálního. Diváci si nyní mohou vybrat, za jakou válčící stranu budou bojovat, zda za Hordu nebo Alinaci a podle toho se dostanou na speciální stránky plné zajímavého obsahu té či oné strany.

Pokud tedy bojujete na Alianci, zavítejte sem a pokud na Hordu, tak sem. K dispozici jsou navíc i první návrhy plakátů opět věnované jednotlivým válčícím stranám.

Nejzajímavější informace z tábora Warcraftu se ale týká hereckého obsazení a to, jaké herní postavy ve snímku ožijí. Paula Pattonová se ujme role bojovnice Garony. Dominic Cooper oživí krále Llanea Wrynna, Clancy Brown ztvární Blackhanda „Ničitele“, Ben Schnetzer mága Khadgara. Ben Foster se ujme Medivha, známého jako The Guardian, Tobey Kebbel ztvární Durotana – hlavního představitele Hordy, Rob Kazinsky Orgrima Durotanovu pravou ruku, Daniel Wu si zahraje Gul’Dana – vládce orců vládnoucího temnou magií. Ruth Neggaová bude Lady Tariou – manželkou krále Llanea a Travis Fimmel oživí hlavu Aliance – Anduina Lothara.

Premiéra je stále v plánu na březen 2016.

WarcraftPlA

WarcraftPlH

Zdroj: Blizzard

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Režisér Duncan Jones poodhalil zápletku Warcraftu | FilmFan.cz - [...] premiéry filmové adaptace hry Warcraft zbývá ještě více než rok, ale již nyní se režisér Duncan Jones rozpovídal o…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

16 + 6 =

Starší příspěvky:
Matt Damon potvrdil návrat Jasona Bournea!

Je to konečně tady! Filmaři vyslyšeli přání všech fanoušků a duo Matt Damon a Paul Greengrass se vrací k natáčení...

Zavřít