Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Walt Disney zveřejnilo další umělecký koncept k Zootopii

Poprvé jsme o plánovaném animovaném snímku studia Walt Disney Pictures s názvem Zootopia slyšeli poprvé v roce 2013, kdy byl k dispozici i první umělecký návrh. Nyní jsme opět o dost blíže premiéře projektu, která byla stanovena na březen příštího roku a tak jsme o trošku chytřejší. Na první skutečné obrázky si budeme muset počkat, ale aspoň máme k dispozici další umělecký návrh, který zhmotňuje Zootopii jako místo s rozličnými podmínkami pro žití jednotlivých zvířecích druhů. Můžeme vidět ledové mrakodrapy či pouštní náměstí a další zajímavosti.

zootopia2

Za zmínku ale rozhodně stojí i to, že filmaři konečně poodhalili zápletku. Metropole Zootopie je město jako žádné jiné. Všechna zvířata ze všech životních prostředí tu žijí pohromadě a mohou být kýmkoli. Když sem ale přijede optimistická důstojnice Judy Hoppsová, zjistí, že být první králičí členkou policie není tak snadné. Aby se prosadila, rozhodne se vyřešit případ, i když to znamená spojit síly s upovídaným liščím podvodníkem Nickem Wildem.

Režírují Byron Howard a Rich Moore.

Zdroj: ComingSoon

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

9 + fourteen =

Starší příspěvky:
Další charakterové plakáty k Avengers: Age of Ultron

Marvel Studios zveřejnilo zbývající charakterové plakáty k Avengers: Age of Ultron. A to není vše, Robert Downey Jr. vypsal charitativní...

Zavřít