Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Disney Animation nám v roce 2016 naservíruje Zootopii

ZootopiaSpolečnost Walt Disney má právě plné ruce práce, jelikož se koná Expo 2013, jež pořádá její oficiální fanklub D23 a u této příležitosti se studio rozhodlo oznámit několik novinek a přichystat si pro své fanoušky a obdivovatele něco speciálního. No a jedním z takových oznámení je i zpráva, kterou prozradil John Lesseter – šéf Walt Disney Animation. Ten oznámil, že animovaným snímkem roku 2016 bude Zootopia.

Příběh snímku se bude odehrávat ve světě, ve kterém se lidé nikdy nevyvinuli a celá planeta je plná pouze zvířat, která nosí oblečení a mluví. Hlavními hrdiny této kreslené akční komedie budou lišák Nick Wilde a policistka Hoppsová, kteří stojí přímo v centru jediného konfliktu, který ovládá jejich svět – boj mezi býložravci a masožravci.

Animátoři jsou samozřejmě hračičkové a bez odkazu na ten náš lidský svět se neobejdou. Lidé nejsou, tudíž neexistuje nic takového jako města, zato obývané oblasti ano – takže se projdeme po Saharském náměstí, kde žijí pouštní nájemníci, navštívíme samosprávní město Doupě, kde najdeme všechny králíky nebo palmový mrakodrap s tisíci byty apod.

Režie se ujme muž zodpovědný za pohádku Na vlásku Bryan Howard.

Zdroj: CinemaBlend

 

Související články:

Žádné komentáře

Trackbacks/Pingbacks

  1. Walt Disney zveřejnilo další umělecký koncept k Zootopii | FilmFan.cz - [...] jsme o plánovaném animovaném snímku studia Walt Disney Pictures s názvem Zootopia slyšeli poprvé v roce 2013, kdy byl…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

sixteen − six =

Starší příspěvky:
The Monuments Men – trailer

Četa amerického válečného vojska je jmenována prezidentem Rooseveltem, aby se vydala do Německa a zachránila umělecká díla, které ukradli nacisté...

Zavřít