Pages Navigation Menu

Filmové novinky

Helen Mirren v Rychle a zběsile 8?

helenMirrenSérie Rychle a zběsile bude pokračovat. To asi nikoho příliš nepřekvapí, zvláště, když poslední díl opět zaznamenal neuvěřitelný kasovní úspěch (jistě, přispěla k tomu bohužel i tragédie PaulaWalkera, kdy řada fanoušků chtěla herci vzdát hold a rozloučit se s ním), ale dovolím si říci, že by se tak stalo i tak. Rychle a zběsile táhnou a ačkoli mají akční sekvence k realitě asi tak daleko jako Pán prstenů, fanoušci je prostě milují. O realitu tu nikdo nestojí, o nadupanou a úžasně propracovanou akci posunující hranice dál a dál každý.

Přípravy na natáčení Rychle a zběsile 8 jsou již v plném proudu a blízko k dohodě má i Jason Statham, který by se mohl opět objevit na plátně jako hlavní padouch.

„O natáčení dalšího dílu právě jednám,“ řekl Statham. „Jsem nováček, dostal jsem pozvánku na poslední párty, takže je fajn vědět, že dostanu další.“

Již víme, že se do svých rolí vrátí Vin Diesel i Dwayne Johnson. Filmaři však hledají další hvězdy, které by sérii oživily. A jedna se jim nabídla sama. Helen Mirrenová se nechala slyšet, že už dlouho touží po tom, aby se k Rychle a zběsile připojila. Vin Diesel rozhodně není proti. Dokonce jí navrhl i roli matky bratrů Shawových, které ztvárnili Luke Evas a Jason Statham. Kombinace Mirrenová – Statham jako mstící se matka se synem zní vskutku dost dobře… Uvidíme.

 

Zdroj: Cinemablend

Související články:

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

11 + four =

Starší příspěvky:
Creed – trailer

Adonis Johnson svého otce, slavného šampiona v těžké váze Apolla Creeda nikdy nepoznal, neboť Apollo zemřel dříve, než se narodil....

Zavřít